Visszahívást kérek

Rólunk

"Mi nem" a Sonoscape?

Hazudnék, ha azt állítanám, hogy a Sonoscape a leg-leg-leg az orvosi műszerek és ultrahang eszközök piacán. Nem Ferrari, nem Bentley és nem Mercedes, mégis jól működő, megbízható, az élvonalbeli gyártók eszközeinek tudását megszorongató orvosi eszközökről van szó.

A Sonoscape orvosi műszerek erős középkategóriát képviselnek. Éppen nem tízmilliós tétel. Inkább hasonlítsuk a Toyota, OPEL vagy Mazda márkákhoz. Kiválóan alkalmas magánpraxishoz, ahol nem ésszerű és életszerű tízmilliót beruházni ultrahang vagy EKG eszközre. Magánrendelők, akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás. Kisebb kórházakban is szolgálatkész mind strapabírásával, mind széles funkció palettájával.

Évekig nyugodt lehet, stabilan működik

Más gyártóhoz hasonlóan hosszú időre vállalunk garanciát. 3 év alap garanciát 1 év vásárolható garanciával hosszabbíthatja meg. Összesen akár 4 évig tudhatja garanciális biztonságban készülékét. Ha probléma merülne fel ez idő alatt a javítás költsége nem Önt terheli.

Jobb választás, mint használt, de garancia nélküli eszközt vásárolni. A Sonoscape 11 éves gyártói múlttal, 3 vagy akár 4 éves garanciaidővel megfontolandó döntés! Szakképzett szervízháttérre számíthat később is. Mit érdemes még tudni róla?

Apple, IBM, Toshiba és Sonoscape - Kínában

A kínai gyártó vállalta anyaországát, és az ezzel járó kihívást: kínai vállalatként szerepel a világpiacon. Érthető, hogy a nyugati orvosok szkeptikusan tanulmányozzák az eszközöket, miután Kína neve az elmúlt két-három évtizedben nem éppen a minőséggel azonosult, de van kivétel. Miközben sokakat a hideg ráz, ha azt hallják „kínai”. Elfeledkeznek az alábbi gyártókról, akiknek a termékeit fenntartások nélkül elfogadjuk, noha ők is Kínában gyártanak. Kik ezek a gyártók?.

HP, Apple iPhone, Motorola, IBM, Dell, Sony, Toshiba, Nokia. A világ elektronikai termékeinek piacvezetői is Kínában gyártatnak. Ez az ország a Sonoscape hazája.